Esports

Presentats els equips de la UD Benissa temporada 2014/2015

Presentació dels clubs de futbol de la UD Benissa temporada 2014/2015
Presentació dels clubs de futbol de la UD Benissa temporada 2014/2015

El diumenge passat va tindre lloc la presentació dels equips que formen part de la UD Benissa per a la temporada 2014/2015. Des del nou equip dels més menuts “Querubins”, fins al primer equip d’afeccionats que participa en la competició de 1a Regional de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, van desfilar pel camp de “La Costa”, davant els aplaudiments d’una graderia plena de gom a gom de públic, un total de 14 equips de 8 categories diferents.

Els equips, des de querubins fins a cadets, són gestionats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, amb la denominació d’Escola Municipal de Futbol, i en virtut d’un conveni poden participar en les competicions federatives realitzant la inscripció com a equips del club local Unión Deportiva Benissa.

L’acte va comptar amb la presència del batle, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Arturo Poquet, i el president del Club, Juan Javier Vengut. Tots ells van dedicar unes paraules d’ànim als jugadors, en una vesprada de caràcter festiu. Després de la presentació, el primer equip del club va aconseguir la quarta victòria consecutiva contra un rival de Benidorm.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?