Esports

La Unió Esportiva Benissa presenta els seus equips per a la temporada 2008-2009

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 26 de setembre de 2008:

Les graderies plenes, com haurien d’estar tots els diumenges que el primer equip de la Unió Esportiva Benissa de futbol juga a casa, i ambient de festa.

Aquest era l’aspecte que va presentar l’estadi municipal de La Costa durant la vesprada de presentació de tota el seu planter i dels dos equips de màxima categoria, d’una banda els juvenils i per una altra els jugadors de la Preferent, grup III valencià.

Nombroses mares i molts pares, amics i futbolistes, equipats amb la indumentària de pantalons blaus i samarreta blanca, es van presentar en societat, just en el cap de setmana que s’inicien per a alguns equips inferiors les competicions de la lliga 2008/2009.

A l’acte va assistir, per a recolzar a l’equip, el batle, Juan Bautista Roselló Tent, i el regidor d’Esports, Paco Montagut, que van animar a tots els xicons que vesteixen amb la samarreta del Benissa i defensen el poble benisser als diferents camps on juguen.

Des de prebenjamins, passant per benjamins, alevins, infantils i cadets, els juvenils de la Tercera Divisió Regional i el primer equip, tots van formar en el camp artificial de La Costa, que va lluir les seues millors gal·les.

Després de la presentació, el primer equip que milita al grup valencià de la Preferent, concretament al grup III, es va enfrontar en partit de la tercera jornada a l’Alginet.

Els pares i xicons van veure gols i ocasions. Va perdonar el Benissa amb el penal fallat per Arturo al minut 11 i errant altres ocasions en el primer temps.

En la segona meitat va remuntar el 0 a 1 de l’Alginet en cinc minuts sorprenents. En temps de descompte, l’Alginet va anivellar un bon partit.

La sisena posició que ocupa el Benissa amb cinc punts aconseguits, després de guanyar en una trobada i empatar en les altres dos, fa tindre moltes esperances a l’equip de Manolo.

Els benissers confien a complir una bona temporada, dins de les limitacions d’un club modest, però que confia el seu futur als equips del planter i que arrossega a nombrosos afeccionats al remodelat camp de La Costa.

La jornada va finalitzar amb un refresc per als assistents que no van dubtar a donar ànims als protagonistes de la jornada, els jugadors d’aquest club.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?