Esports

Pilota: Alcàsser deixa a Benissa a la vora del precipici

Pilota valenciana (foto del flickr de Blai Server)
Pilota valenciana (foto del flickr de Blai Server)

Carlos i Víctor II (Alcàsser) van donar a Llíria un pas de gegant en la carrera cap a les semifinals de la Lliga Caixa Popular després de vèncer a Escoto, Monrabal i Vicent II (Benissa) per 60-45.

El resultat catapulta a Alcàsser cap a la part alta gràcies als 11 punts que posseeix i, al mateix temps, enfonsa el Benissa, que es queda amb quatre punts, a quatre de distància de la quarta plaça i amb només dos encontres pendents.

Alcàsser, la cita del diumenge

El trinquet d’Alcàsser acull aquest diumenge a les 11.30h una nova partida de la primera fase de la XIII Lliga Caixa Popular. S’enfrontaran les formacions de Vila-real Baños 10 (Pablo, Nacho II i Josep) i el Genovés (Sergio, Juanjo i Jose).

Els dos equips es troben a la zona calenta de la taula, i la seua màxima aspiració quan la lligueta entra en la seua recta final és no perdre punts i ficar-se entre els quatre primers per accedir a les semifinals. El que guanye farà un pas de gegant cap a la següent ronda.

Sergio, vigent campió de la Lliga, aterra a Alcàsser després d’haver perdut dijous passat al Pelayo contra Panete. El 60-40 en contra va deixar al del Genovés sense poder sumar ni un punt, encara que té intactes les opcions de quedar entre els quatre primers. Pablo i el seu trio de Castelló arriben a la cita de demà després d’una contundent victòria dissabte passat al trinquet de Pedreguer enfront del cuer i ja descartat equip de Massamagrell, format per Javi II, Patri i Rubén.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari SUPERDEPORTE el 30 d’abril de 2011.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?