Esports

Pilota: Núñez frega la perfecció a Benissa

Nuñez somnia amb repetir com a campió absolut del Bancaixa
Nuñez

Núñez va fregar la perfecció a Benissa. Tot ho va jugar bé; no es va deixar un rebot, per endimoniats que foren i va rematar com en els seus millors temps. El de Quart de Poblet camina pletòric de moral i de joc, amb una parella que l’acompanya en l’obstinació de presentar-se com una de les grans favorites al triomf final. Ahir estava en joc el lideratge i les formacions de Vila-real i de Sagunt van deixar la pell per agradar els aficionats presents. Una partida del Bancaixa que arriba a la igualada a 50 és una partida jugada de poder a poder. En els dos jocs finals es va imposar un trio que sembla compacte, de ferro forjat. Malgrat la derrota, el trio de Colau, no perd ritme ja que aconsegueix sumar un punt que pot ser decisiu. La formació de Núñez segueix imbatuda, agradant-se cada vesprada i amb avantatge còmode en la classificació general.

Reacciona Miguel

Dissabte passat el trinquet de Pedreguer va viure una extraordinària partida, amb victòria de Miguel i Dani sobre Soro III i Javi per 60 a 50 punts. Emoció a dolls i qualitat en altes dosis. Eixa mateixa vesprada, a Pelayo el trio de Víctor, Salva i Canari es va imposar al d’Adrián, Melchor i Solaz per 60 a 40 punts.

Classificació General

Després de les partides del cap de setmana la classificació general està encapçalada per Núñez, Tato i Santi, amb cinc partides jugades, cinc victòries i catorze punts en la classificació general. Els segueix la formació de Colau, Raúl i Héctor, amb cinc partides i 11 punts. En tercera posició veiem a Massamagrell amb quatre partides i set punts: La quarta plaça és per a la parella del Genovés II i Sarasol II que han jugat tres partides i tenen sis punts. Amb tres partides, el trio de León, Nacho i Tino suma cinc punts. Amb quatre partides i quatre punts, el trio d’Adrián i la parella de Miguel. Alvaro, Víctor i Pedro tanquen la classificació general d’aquesta primera fase.

El Genovés II i León, s’enfronten a Bellreguard

Ampli programa del Bancaixa per a aquesta setmana. Aquesta vesprada, a Bellreguard, el Genovés II i Sarasol II mesuren les seues forces davant el trio de León, Nacho i Tino, que necessiten la victòria per no perdre opcions de classificació. El dimecres, doble cita. A Murla, Miguel i Dani s’enfronten a Álvaro i Félix, en una partida decisiva per a aquests últims, que necessiten vèncer. Aquest mateix dia, a Guadassuar, s’anuncia la partida que enfrontarà a Soro III i Javi contra Adrián, Melchor i Solaz. El divendres, al Genovés, en directe per televisió, partida que enfrontarà al Genovés II i Sarasol II contra Pedro, Jesús i Herrera, en principi amb clar pronòstic per a la parella local. El dissabte, dia 11, a Pelayo s’enfronten els trios de León i de Núñez, i aquest mateix dia, a Pedreguer la parella d’Álvaro i Dani mesura les seues forces davant el trio de Víctor, Salva i Canari. Després, el Bancaixa descansa fins el 19, a Dénia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?