Esports

Noves inversions per a millorar el Camp de Futbol La Costa

Presentació dels equips de futbol de Benissa
Presentació dels equips de futbol de Benissa

Noves millores al Camp de Futbol La Costa, a Benissa. Unes instal·lacions que ja van viure l’any passat la reforma completa dels 4 vestuaris i la zona de dutxes, així com el condicionament de les banquetes amb missatges positius i la millora en el túnel de vestuaris.

Aquestes millores es complementaran amb la millora de l’enllumenat de sis projectors amb equipament led, la qual cosa suposarà un important estalvi econòmic i energètic, al mateix temps que millorarà el servei que es presta.

De la mateixa manera, les quatre torres del camp també compten amb millores que permeten realitzar un manteniment més adequat, incorporant un nou suport que millora la seua seguretat. Aquesta millora permet eliminar el cost derivat del lloguer d’un vehicle elevador per a realitzar les revisions corresponents.

En paraules del responsable de l’àrea Esportiva, Xavi Tro, “totes aquestes accions han permès que el camp estiga cada vegada en millors condicions per a la pràctica del futbol i pels aficionats del nostre municipi, i per aquells que ens trien per a passar a Benissa temporades d’entrenament com l’Oslo Keeperskole, que fa uns mesos ja va poder gaudir de les nostres instal·lacions”.

“Amb aquestes inversions es continua amb la dinàmica en invertir amb instal·lacions esportives de Benissa, concretament en el Camp de Futbol que és una de les instal·lacions on més xiquets i xiquetes practiquen el seu esport favorit”. El regidor també va voler “aprofitar per a felicitar al Juvenil A per la seua classificació en la promoció a Lliga Nacional, esperem que el camp siga talismà per a aconseguir l’ascens aquest cap de setmana”.

A més, a fi de seguir potenciant l’esport de base, enguany s’afegeix un nou campus de futbol base, passant a acollir-ne dos. Concretament la Setena Edició de Costa Blanca Sports (25 al 30 de juny) i el nou English Soccer Camp (del 30 juliol fins al 4 d’agost), dirigit a escolars de les categories querubí (2012) fins a l’infantil (2004).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?