Esports

Maya Weug s’uneix a l’equip KIC Motorsport per al Campionat de Fòrmula Regional Europea 2023

Maya Weug
Maya Weug

L’anunci dels pilots que correran en diferents campionats de sèries menors l’any que ve arriba molt lentament. Hui s’ha confirmat oficialment que la prometedora membre de l’Acadèmia de Pilots de Ferrari, Maya Weug, competirà al Campionat de Fòrmula Regional Europea d’Alpine, una sèrie de curses regionals de Fórmula 3 europees certificades per la FIA.

A continuació us informem de l’anunci i les seues paraules.

Una xica a la sèrie FRECA el 2023

La pilot espanyola de 18 anys, Maya Weug, després d’uns anys en kart, on també va derrotar a Dino Beganovic entre d’altres (que després es convertiria en un dels seus companys dins del programa Ferrari), va arribar a la Fórmula 4 el 2021 on va córrer per a l’equip Iron Linx, al costat del nou pilot de Fórmula 3 Leonardo Fornaroli i el pilot de Porsche Pietro Armanni. El mateix any va participar i va guanyar un seguiment de pista per part de l’equip de Maranello, guanyant-se així un lloc a la Ferrari Driver Academy i va escriure una pàgina realment important en la història del cavallet rampant: va ser la primera dona a unir-se al prestigiós programa de conductors joves. També va participar en uns dies de proves amb un monoplaça de Fórmula 3 al novembre de 2021 amb Doriane Pin a les “Iron Dames” i les pilots de la sèrie W Nerea Marti i Irina Sidorkova.

Maya Weug, després de completar també la temporada 2022 al campionat de F4, ha confirmat el seu canvi a l’equip KIC Motorsport al Campionat Regional de Fórmula: “Estic molt emocionada d’unir-me a KIC Motorsport el 2023 al Campionat de Fórmula Regional by Alpine. Hem fet bones proves junts aquest hivern i, per tant, estic impacient perquè comence la nova temporada”, va dir la pilot de la Ferrari Driver Academy.

“Maya va fer un bon treball a les proves i esperem que continue amb el mateix tipus de progrés durant la temporada 2023” – va afegir el director de l’equip KIC Motorsport, Petri Lappalainen.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 28 de desembre de 2022 a scuderiafans.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?