Esports

L’atleta benisser Vicente Ivars es classifica per al Campionat d’Espanya de Pista Coberta Júnior

L'atleta benisser Vicente Ivars
L’atleta benisser Vicente Ivars

L’atleta de Benissa Vicente Ivars va disputar ahir el Campionat Autonòmic Absolut a València i va aconseguir el bitllet per al Campionat d’Espanya de Pista Coberta Júnior, a disputar el 16 i 17 de març a Antequera (Màlaga). El benisser comptava amb la dotzena millor marca de tots els inscrits en 800m (1’59”36) i va aconseguir acabar segon de la seua sèrie, i cinquè de tots els participants.

Va aconseguir una marca de 1’58”50 (millor marca personal), rebaixant en 86 centenes la seua anterior marca i superant la barrera de 1’59”00, marca mínima per participar en el Campionat d’Espanya Júnior.

Té més mèrit afegir que és atleta júnior de primer any, per la qual cosa les marques mínimes són més difícils d’aconseguir, ell mateix admet que enguany li ha costat més que en anteriors anys, però sabia que amb paciència, treball i molts entrenaments des de setembre la marca eixiria.

L’objectiu és, ja una vegada classificats automàticament per al campionat nacional, intentar passar a la final, no és tasca fàcil, però mancant un mes Vicente es veu “amb il·lusió, amb el cap centrat i moltes ganes de fer-ho bé” en el que serà el seu huitè Campionat d’Espanya.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?