Esports

L’Ajuntament de Benissa renovarà el gimnàs de la piscina municipal i crearà una nova sala d’entrenament exterior

Imatge d'arxiu del gimnàs de la piscina municipal de Benissa

L’Ajuntament de Benissa, a través de la mercantil Benissa Impuls, acaba de realitzar una important inversió per a la renovació del material del gimnàs de la piscina municipal.

L’objectiu de la mercantil és continuar millorant els serveis, no només de la piscina, sinó de tot el centre esportiu. La inversió inclou la renovació de les bicicletes de ciclo indoor així com del material i màquines de pes lliure (manuelles, gàbia d’esquats, discos olímpics, barres, etc.)

El material es rebrà en els pròxims dies i està previst que la primera setmana de juny les zones de ciclo indoor, cardio i força tinguen una imatge totalment renovada.

A més, segons ha avançat el regidor de Benissa Impuls, Jorge Ivars, el centre esportiu estrenarà molt prompte un nou espai exterior, en la zona de la terrassa, que completarà la sala de musculació.

“Volem que la piscina municipal siga molt més que una piscina. Estem treballant perquè siga un gran centre esportiu”, ha destacat Ivars.

La Piscina Municipal de Benissa va tindre més de 1.200 usuaris abonats i més de 450 assistents a cursos el 2023. L’últim any també ha augmentat la presència d’equips professionals del nord d’Europa que venen a Benissa a preparar triatlons i proves de natació i aposten per l’ús de les instal·lacions municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?