Esports

Benissa amplia la seua oferta esportiva en el gimnàs i la piscina municipal

El nou material esportiu adquirit
El nou material esportiu adquirit

L’Ajuntament de Benissa, a través de l’empresa pública Benissa Impuls, ha ampliat l’oferta esportiva en el gimnàs i la piscina municipal amb l’objectiu de captar nous usuaris de cara al pròxim any. Amb l’arribada del Nadal també arriben les promeses i propòsits per a 2020. Augmentar l’activitat esportiva és un dels desitjos més proclamats durant el moment del brindis.

Aquells que vulguen complir eixos propòsits ho tindran una poc més senzill gràcies a la iniciativa del consistori municipal d’ampliar les activitats esportives. Encara que ja s’han iniciat durant el mes de novembre, serà a partir del pròxim any quan de manera progressiva vagen ampliant el nombre de participants. New Armony, cardiobox, mindfulness, pilates o pilates infantil s’incorporen al nombre d’activitats en les quals poden participar els veïns i veïnes del municipi. Per això, l’ajuntament ha invertit més de 2.000 euros a renovar material i ampliar aquell necessari per als innovadors entrenaments esportius. El regidor de Benissa Impuls, Isidor Mollà, ha destacat la importància d’escoltar els usuaris del gimnàs i la piscina, assenyalant que “això ens permet adaptar-nos a les seues necessitats i solucionar els problemes de manera més eficient”. Tal com ha assenyalat el mateix Mollà, durant el pròxim exercici pressupostari està prevista la compra de més material esportiu i la millora de les instal·lacions, especialment en el gimnàs, on s’adquiriran noves bicicletes per a les classes de ciclisme de sala i màquines el·líptiques.

Adrián Cabrera, regidor delegat d’esports, ha manifestat sentir-se molt content amb l’enorme treball que està realitzant la direcció del centre i els diferents monitors. El regidor ha volgut concloure la seua intervenció destacant que l’ajuntament està “ocupat” a potenciar l’esport a Benissa ja que “en només quatre mesos hem introduït importants novetats i s’ha millorat notablement el servei”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?