Esports

La Piscina Municipal de Benissa acull el cap de setmana que ve les competicions comarcals de natació

La piscina coberta de Benissa
La piscina coberta de Benissa

Les aigües de la Piscina Municipal de Benissa seran l’escenari de la vuitena edició dels campionats comarcals de natació (aquest dissabte 24), una competició en la qual 30 esportistes locals disputaran les proves de crol, braça i relleus per equips en cadascuna de les categories corresponents.

Cal destacar que, per primera vegada, s’està celebrant una competició mensual, la qual cosa està permetent que durant la present temporada alguns dels municipis participants puguen acollir fins a dos proves. La competició prevista per a aquest dissabte es realitza en dos estils, mantenint sempre el crol com a estil principal i alternant la resta d’estils de manera consecutiva, la qual cosa ofereix major vistositat a la competició.

Està previst que les proves comencen a les 16.30h amb la participació dels nadadors pertanyents a les categories alevins, infantils, cadets i juniors, començant la competició dels més majors al voltant de les 17.30h. En concret, a Benissa competiran nadadors procedents del Poble Nou de Benitatxell, Ondara, Dénia, Pego, El Verger i Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?