Esports

Resultats de l’Escola Municipal de Natació Benissa en la lliga comarcal de natació CEMA

Part de l'equip de l'Escola de Natació de Benissa
Part de l’equip de l’Escola de Natació de Benissa

Dissabte passat els integrants de l’Escola de Natació de l’Ajuntament de Benissa van participar en la quarta prova del calendari de la Lliga Comarcal de Natació CEMA 2014-2015 que va tindre lloc a Benissa i en la qual van participar més de 250 nadadors i nadadores de la Marina Alta. Els resultats més destacats per part de l’equip local van ser:

  • Benjamí masculí, 25 m. braça: Héctor Benavent. Primer classificat
  • Aleví femení Braça. 25 m. Inés Esquerdo. Primera Classificada.
  • Aleví masculí Braça. 25 m. Xavier Benavent. Primer classificat.
  • Aleví femení Crol. 50 m. Inés Esquerdo. Tercera classificada.
  • Aleví masculí Esquena. 25 m. Alexander Skalepov. Primer classificat.
  • Relleus 4×50 m. Crol. Equip: Kerra Railey, Alexander Skalepov, Xavi Benavent i Inés Esquerdo. Tercers classificats.

La competició, que va estar molt ben organitzada per l’equip que gestiona la piscina coberta municipal, va començar amb unes paraules de benvinguda del batle, Juan Bautista Roselló, que va estar acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet.

Immediatament després, a les 16.00h, van començar les diverses proves de les categories prebenjamí i aleví, fins que una vegada finalitzada la competició d’aquests, van començar les categories dels més majors. Les proves van finalitzar a les 20.30h, moment en el qual es van lliurar als representants dels 9 equips participants, els temps totals dels nadadors.

A la foto es pot veure una part dels integrants de l’equip de Benissa, el qual està format per 22 nadadors i nadadores, coordinats en les competicions comarcarls per la monitora Anabel Capó.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?