General

La piscina municipal del Collao rebrà una reforma integral perquè siga més sostenible

La piscina municipal del Collao
La piscina municipal del Collao

Des de Benissa Impuls s’avança que la piscina municipal del Collao rebrà, a partir de 2019, una reforma de caràcter integral perquè puga guanyar en sostenibilitat. I és que als responsables de la mercantil municipal els preocupa que, en tractar-se d’una infraestructura antiga, aquesta necessita any rere any de majors recursos hídrics i energètics i per al seu manteniment amb productes químics. En xifres, la seua capacitat és superior a un milió de litres d’aigua.

Una de les actuacions plantejades seria rebaixar la fondària i crear una zona de bany per a xiquetes i xiquets de menor edat, per a xipollejar. També es contempla la millora dels accessos i dels vestidors, així com la possible renovació del seu revestiment.

També relacionat amb aquesta infraestructura pública, des de Benissa Impuls destaquen que la piscina quedarà oberta a partir del pròxim dilluns, 18 de juny, avançant la seua apertura dos setmanes i endarrerint el seu tancament, ja que són moltes les persones usuàries que ho han sol·licitat, semblant adequat aquesta ampliació en les dates per gaudir d’aquesta instal·lació pública.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?