Esports

Futbol sala: Una errada arbitral decanta la final a favor de La Farola

Un error arbitral, quan es duien disputats deu minuts de la segona part, va decantar la final de la Copa Femenina a favor de la Farola. El conjunt de Benissa es va proclamar campió en vèncer per 4-1 en un partit en què el resultat final no reflecteix gens l’ocorregut a la pista.

La Farola i La Jarina van jugar la final durant la celebració de les 12 hores de futbol sala infantil dissabte passat al poliesportiu municipal de Dénia. La final en els primers minuts va estar igualada i La Farola va tindre dues oportunitats de marcar. A partir d’ací, el partit va tindre color groc, és a dir, va ser per a les xareres que van imposar el seu joc i van manar en la pista. El seu bon fer els va permetre avançar-se en el marcador, i fins i tot tingueren en el primer temps l’oportunitat de rematar la feina, però van perdonar el seu rival.