Esports

Futbol sala: La Farola revalida el títol davant el Codina Garden

La Farola s’ha proclamat campiona de la Copa Femenina en vèncer en la final al Codina Garden per 4-1. Les benisseres revaliden així el títol aconseguit l’any passat. Amb aquest títol les benisseres tanquen una brillant campanya en la qual han assolit el subcampionat de la lliga.

La final femenina, que es va jugar entremig del campionat de les 12 hores cadets, va estar molt disputada i el resultat final no reflecteix la igualtat que va haver sobre el camp. Codina Garden es va avançar en el marcador i La Farola va remuntar. Els dos equips van jugar de valent i van disposar d’oportunitats per a marcar i incrementar la renda. La Farola va aprofitar un parell de distraccions de les jardineres per a donar-li la volta al marcador. Codina Garden va intentar reduir diferències però no ho va aconseguir i les benisseres van aprofitar la contra.

La Farola va arribar a la final de Copa en eliminar en semifinals La Jarina en la tanda de penals. Codina Garden ho va fer en vèncer en semifinals a Pego per 4-1.

La Farola rebrà el títol de campió de Copa divendres que ve, 1 de juliol, en el sopar de fi de temporada d’ACYDMA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?