Esports

Futbol sala: Solymar-La Farola, plat fort de la jornada

La Lliga Femenina es reprèn, després de la jornada de descans que van tenir els equips dissabte passat. I ho fa amb la disputa de l’última jornada de la primera volta en la qual es disputarà un dels partits més esperats per tots, el duel entre els dos primers classificats i en el qual estarà en joc per tant el lideratge.

Solymar i La Farola, segon i primer classificat respectivament, es jugaran no només el primer lloc en la taula, sinó també el títol honorífic de campió d’hivern. Les benisserrs es troben invictes, han guanyat els dotze partits que han disputat. Les jugadores de Xirivella són segones, i dels onze encontres que han jugat n’han guanyat onze i n’han empatat un. Els dos equips són els màxims golejadors de la categoria, amb 97 punts, encara que les valencianes són les menys golejades amb tan sols cinc gols encaixats.

La Farola tractarà de mantenir la seua imbatibilitat i seguir ocupant el primer lloc de la taula que els permeta proclamar-se campiones de lliga, un títol que van acariciar l’any passat i que no van poder aconseguir en l’última jornada, en què F. Fernández, va assolir imposar-se i proclamar-se per enèsima vegada campiona. Solymar, és un dels equips novells de la lliga, i que demostra jornada a jornada que és ferm candidat al títol. En Xirivella, demà diumenge, se sabrà quin equip guanya el primer pols i per tant acaba com a campió d’hivern.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?