Esports

Futbol Preferent: Benissa-Calp, un altre duel comarcal amb tres punts importants en joc

Benissa i Calp s’enfronten en un partit en què els punts en joc són importants per a ambdós. Cap dels dos pot permetre’s el luxe de perdre, ja que si el fan s’aproparan als llocs de descens. Per això saltaran al terreny de joc amb la màxima concentració i amb la intenció que el seu rival no puntue.

El Benissa afronta aquest encontre després de perdre la jornada passada davant el líder Alacant B. Els benissencs saben que si volen sortir-se’n d’ací a final de temporada, no poden fallar a casa. Tres punts que són vitals per a un equip que no camina molt fi en el seu feu i que aconsegueix més punts fora que dins.

El Benissa en el camp de La Costa ha aconseguit tres victòries, dos empats i sis derrotes. Ha marcat set gols i n’ha encaixat dotze.

El Calp segueix estancat i no aixeca el cap. De moment el canvi d’entrenador no ha servit com a revulsiu i l’equip cada jornada va perdent posicions a la taula. Els calpins afronten el seu segon derbi comarcal consecutiu i el fan amb la intenció que no es repetisca la història de la darrera jornada, en què van caure a casa davant l’Ondarense.

L’equip de Martínez en els seus desplaçaments és on ha sumat menys punts. Dels dotze partits que ha jugat lluny del seu camp, ha aconseguit dues victòries, tres empats i set derrotes. Ha marcat deu gols i n’ha encaixat vint-i-u.

El camp de La Costa serà l’escenari d’aquest encontre que es disputarà demà diumenge a partir de les quatre i mitja de la vesprada. José Manuel Jordán Jorques serà l’encarregat de dirigir el partit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?