Esports

Futbol: El Benissa ha de fer-se fort al seu camp davant la visita del Polop

La Unió Esportiva Benissa ha de fer-se forta en el seu camp de La Costa on va a rebre la visita del Polop en un partit que es disputarà, demà, a les 16.30 hores. Per a aquest xoc ha estat designat el col·legiat, Fernández García.

El conjunt que dirigeix Canari sap que moltes de les seues opcions d’aconseguir l’objectiu de la permanència passa per no deixar-se arrencar punts en el seu propi feu.

Per a aquesta ocasió rep un equip plagat de jugadors veterans que coneixen perfectament la categoria, encara que per a tots ells el més incòmode és el camp de terra que té el Benissa.

L’aliat per als benissencs ha de ser precisament el seu camp, en el Polop hi ha jugadors molt tècnics que sobre un terreny de terra es troben amb dificultats per a controlar el baló.

L’entrenador sap perfectament com contarestar el joc del seu rival pel que es presumeix un xoc molt intens, sobretot, en la parcel·la central. Segons les seues paraules, “no se li pot deixar el baló al Polop ja que tenen homes amb molta visió de joc”.

Jugades d’estratègia

La pressió benissenca ha de tenir com a principal objectiu dur el baló el més a prop de l’àrea del conjunt de Polop i aprofitar les jugades d’estratègia per a sorprendre un rival que, de segur, buscarà la rapidesa dels seus homes puntes per a batre la porteria de l’equip del Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?