Esports

Els protagonistes de la final del VI Trofeu Vila de Benissa avancen ja les seues estratègies per a endur-se el triomf

Presentació de la final del VI Trofeu Vila de Benissa
Presentació de la final del VI Trofeu Vila de Benissa

El diumenge 25 de novembre tindrà lloc, al Trinquet Municipal de Benissa, la final del VI Trofeu d’Escala i Corda Vila de Benissa 2016 (17.00 h). Abans, a les 16.00 h es disputarà una partida d’afeccionats entre representants del Club Futur de Benissa i els del club de Castalla. A continuació entraran en escena els trios guanyadors d’ambdues semifinals, Francés, Jesús i Tomàs II contra Ferrer, Pere i Bernat.

Un esdeveniment esportiu que tal com ha recordat Xavi Tro, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, serà un acte commemoratiu del 60 aniversari del trinquet benisser, recentment celebrat, “que valdrà per a honrar tant la pilota valenciana com el nostre trinquet”.

A la presentació de la final van acudir tres dels jugadors que participaran, Tomàs II, Pere i Ferrer. Inicialment, el trio de Francés, Jesús i Tomàs II sembla ser favorit, encara que Ferrer (de pare benisser), Pere (casat a Benissa) i Bernat, “benisser 100%” –tal com el va presentar el trinqueter Raúl Ivars- donaran batalla. “la final s’ha de jugar per a després parlar”, va significar Tomàs II, destacant que “veig una final molt bonica, m’agrada el meu equip i també el dels adversaris”. Per la seua part, Pere, el jugador més en forma de l’altra formació, va reconéixer, somrient, que “molts afeccionats ja estan punxant-me amb què ho tenim complicat”.

Al costat de Pere estarà Ferrer, “la revelació d’enguany en els joves de la pilota, que ha passat de jugar en juvenils a estar en primera línia”, va destacar Raúl Ivars. “És el meu primer trofeu”, va confirmar Ferrer.

En un moment donat, a la presentació semblava que la final haguera començat, ja que tant Tomàs II com Pere van destapar l’estratègia a seguir en la partida del diumenge. Tomàs i els seus companys intentaran que Pere entre poc en joc i l’altre trio farà el mateix perquè Tomàs “toque poc la pilota”, va avançar Pere, el mitger de Pedreguer i responsable de l’escola Municipal de Pilota a Benissa.

Fredi, representant de ValNet, va voler agrair la participació de l’Ajuntament (“sense el suport dels Ajuntaments no serien possibles estos esdeveniments esportius”) i es va alegrar que amb els noms que presenta aquesta final “veiem que hi ha un gran relleu, gent jove i gent d’Alacant”. Una dada a tindre en compte: S’han quedat fora de la final pilotaris consagrats com Soro III (campió individual), Miquel, Fèlix o Héctor.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?