Esports

El Pamesa València guanya el Torneig Nacional de Bàsquet Júnior Vila de Benissa

El Pamesa València va resultar guanyador del Torneig junior de Benissa ja que va demostrar ser un equip molt unit i amb bones individualitats. Qualsevol va poder guanyar el partit, i al final la diferència de 5 punts a un minut del final els va bastar per a tornar a guanyar el torneig, en una final molt intensa i emocionant. El Pamesa té totes les paperetes per a tornar a guanyar la lliga valenciana.

L’equip madrileny té bons jugadors sobrant-los qualitat per a poder enfrontar-se amb garanties als equips del País Valencià, però haurien d’unir més a l’equip. El Lucentum Alacant va acudir al torneig amb un bon equip però eren els seus primers partits oficials i falta ajustar molt l’equip.

Les graderies van presentar bon ambient amb important presència de pares de jugadors. I l’organització va celebrar, el dissabte, una altra vegada un torneig de bàsquet aleví 3×3, que va ser un èxit majúscul tant per la quantitat d’inscrits, superior a 100, com d’animadors. Igualment el diumenge es va organitzar una tòmbola esportiva en què es van repartir molts joguets entre els xiquets assistents. Els trofeus als quatre equips els van lliurar Paco Montagut, regidor d’Esports i José Molines, president del Club Bàsquet Benissa.

El Club Bàsquet Benissa va oferir servei de bar i va aprofitar la disputa del torneig per a iniciar la campanya de nous socis-simpatitzants, obsequiant-los amb una samarreta amb la imatge de la nova mascota del club. En finalitzar, l’organització va obsequiar a tots els participants amb un menjar per a completar un cap de setmana amb bàsquet del bo.

Dissabte 13 de setembre

A les 17.30 h. 1a Semifinal
PAMESA VALÈNCIA 89 – CB MURCIA 48.

A les 19.30 h. 2a Semifinal
LUCENTUM ALACANT 6 – ESTUDIANTES MADRID 70.

Diumenge 14 de setembre

A les 10.30 h. 3r i 4t lloc.:
LUCENTUM ALACANT 82 – POLARIS W. MURCIA 61.

A les 12.30 h. hores final del torneig.
PAMESA VALÈNCIA 97 – ESTUDIANTES MADRID 85.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?