Esports

El Gran Mestre Internacional Plaskett guanya el Torneig d’Escacs Vila de Benissa 2018

James Plaskett
James Plaskett

James Plaskett torna a guanyar a Benissa, i ja van dos anys seguits. Desafiant l’amenaça de pluges torrencials, previstes pel passat diumenge 28 de gener, un total de 70 jugadors d’escacs, vinguts de les províncies de Múrcia, València i Alacant, es van donar cita a Benissa per a participar en el tradicional i veterà Obert d’Escacs Vila de Benissa.

El torneig no va defraudar als afeccionats a aquest esport, on van poder gaudir de partides jugades per mestres titulats en aquest esport, havent-hi molt poques sorpreses, atés que els primers llocs van ser per al britànic i Gran Mestre Internacional James Plaskett, de Múrcia, seguit del Mestre Internacional Antonio Granero del Club de Silla, i el tercer lloc va quedar el Mestre FIDE, José Manuel Díaz del Club Benimaclet de Valencia.

Respecte als guanyadors comarcals, a destacar que els primers llocs van ser per a joves promeses d’aquest esport, que van quedar per davant dels jugadors veterans. El primer lloc va ser per al benisser Antoni Bertomeu, amb tan sols 13 anys. El segon lloc va ser per al jove de Dénia Àngel Pérez, amb 11 anys. Mentre que els premis locals van recaure per als veterans Jacinto Carnicero i el belga Roland Huylebroeck.

En el que correspon als premiats menors, van ser per a Adrià Chofre, en sub 16, del Club Jaque Mate de Torrent, David Cebolla, del Club de Sueca en sub 14, Gabriel Topoleanu, del Club d’Oliva, en sub 12 i per a Nikita Ivanov, en sub 10 del Club de la Nucia. El lliurament dels premis va ser a càrrec del Regidor d’Esports de Benissa, Xavi Tro, qui va agrair la presència de tots i totes un any més en el torneig de la Fira i Porrat de Sant Antoni a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?