Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita els ametlers en flor a Alcalalí el pròxim 16 de febrer

Cartell de la ruta a Alcalalí
Cartell de la ruta a Alcalalí

El diumenge, 16 de febrer hi haurà una nova passejada dins del cicle DESCOBREIX LA NOSTRA COMARCA 2019-2020. S’eixirà des de Benissa en cotxes particulars per a anar fins a Alcalalí, on es farà una ruta circular fins la penya Talaia i tornada. L’eixida serà a les 8.30h del matí des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru, el segon punt d’encontre i eixida de la ruta serà a Alcalalí, plaça de l’Ajuntament, a les 9.00h, d’on s’eixirà a peu.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Miguel Ángel Soliveres Fullana. La distància és de 10,25 km, la durada serà de 4 hores aproximadament i el desnivell de 450 metres.

Per a participar cal inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 96 573 33 92 o per correu electrònic a l’adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12.00h del divendres 14 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, incloses els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?