Esports

El benisser Vicente Ivars, subcampió autonòmic Júnior en 800 metres

L'atleta benisser Vicente Ivars
L’atleta benisser Vicente Ivars

El benisser Vicente Ivars Ivars acaba de proclamar-se subcampió autonòmic de 800 metres llisos amb un temps de 1’56”69 la qual cosa suposa la seua millor marca personal fins ara, rebaixant-la en quasi dos segons.

El deixeble de Juan Vicente Moreno ha demostrat que es troba en gran forma a falta de dues setmanes per al Campionat d’Espanya, situant-se entre els 8 primers del rànquing d’Espanya de la seua categoria.

Ivars va fer una carrera molt emocionant des del principi situant-se al capdavant, per darrere de l’atleta que al final es va endur la victòria, i controlant els seus rivals per a poder aconseguir aquest gran resultat.

El seu company de club, Mauro Díaz, va ser cinquè en 400 metres llisos amb una marca de 51’68” quedant-se a escasses mil·lèsimes de la mínima requerida per al Campionat d’Espanya Júnior, ja que es va veure perjudicat en córrer pel carrer 2.

Camilla Lovell (CA Platges de Castelló) va córrer els 400 metres llisos amb un temps d’1’01”81, encara que no va optar a les medalles per la seua condició d’estrangera.

Llúcia Sánchez, de Dénia, (CA Platges de Castelló) va participar en llançament de pes aconseguint una marca d’11’37, que lluny de les seues marques habituals és un bon resultat després de dos mesos lesionada. Cal ressenyar que l’atleta Inés Ibañez Sala del CA Lamuratti-Dénia va ser tercera en l’Autonòmic en 600 metres llisos, amb una millor marca personal d’1’46”67. Arnau Ferrer Moreno va participar en 600 metres llisos corrent en la sèrie A i va aconseguir una marca d’1’38”39.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?