Esports

El Benissa necessita un empat per proclamar-se campió de lliga

El Benissa es juga el títol de lliga en l’última jornada i ho fa davant del segon classificat, l’Horadada. Els benissers tenen tres punts més que el seu rival pel que l’empat els serveix per cantar victòria. En el partit d’anada es van imposar 2-3 però una derrota per la mínima no els donaria el títol, ja que en el gol average general estan igualats, ambdós tenen més de 28 gols. Per això encara que amb la derrota per la mínima igualarien en la mitjana particular, no en el general que seria llavors favorable a l’Horadada. Així doncs, el Benissa necessita fer taules com a mínim per quedar campió del Grup IV de Preferent.

Xàbia i Pego afronten l’última jornada amb els deures fets i amb la permanència assegurada des de fa algunes jornades. Els xabiencs acomiaden la lliga a casa i ho fan davant l’Alguenya, un equip que igual que ells no es juga res. Els pegolins juguen a la capital de La Safor davant el C. Gandia, un equip que juga aquest cap de setmana per lluitar la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

BENISSA-HORADADA

El Benissa-Horadada serà el partit que acapare tota l’atenció d’aquest grup en aquesta última jornada de lliga. I és que el títol de lliga es decideix al camp de La Costa. Els benissers ho tenen tot a l’abast de la seua mà per proclamar-se campions. Amb la promoció assegurada des de fa algunes jornades, l’equip vol posar el toc final al campionat cantant victòria. I per a això no depenen de ningú si no del que facen ells mateixos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?