Esports

El Benissa pot proclamar-se hui campió de lliga si guanya l’Algüenya

El Benissa pot proclamar-se hui campió de lliga si guanya l’Algüenya sl seu propi camp, en un encontre que començarà a les 18.00h.

El partit no es presenta fàcil per a l’equip de La Marina, ja que el seu rival encara que no es juga res, ja que està situat a la zona tranquil·la de la classificació, només ha perdut 2 partits al seu feu.

Aquest xoc presenta l’atractiu de veure en acció un equip compacte com és l’Algüenya a casa enfront d’un equip que és el millor del grup quan juga a domicili, no debades els benissers presentren uns números impressionants. Han guanyat 11 partits, n’han empatat 2 i n’han perdut 3, amb un bagatge de gols a favor a tindre en compte, ja que han marcat 32 gols mentre que només n’han encaixat 19.

Pot ser una vesprada important per a l’equip del Benissa, ja que obtindre el títol de lliga en qualsevol categoria, és molt complicat i premia el gran treball de temporada.

Els benissers han demostrat la seua regularitat perquè des de gairebé l’inici del campionat han estat en lloc de promoció d’ascens.

La plantilla està convençuda que s’aconseguirà el títol i d’aquesta forma, fer que l’últim partit de lliga que es jugarà al camp de La Costa de Benissa, es convertisca en una gran festa per als seguidors d’aquest equip.

L’altre representant comarcal, el Xàbia també juga hui, ho farà visitant el camp de l’Alfàs del Pi. Aquest encontre començarà a les 18.00h.

Un xoc on els xavals que dirigeix José Luis Bisquert no es juguen res, ja que amb el seu triomf la passada setmana es van assegurar la permanència en la categoria.

El que sí que es juga molt són els jugadors de l’Alfàs del Pi, ja que estan en posició de descens, però un triomf davant els xabiencs els trauria d’aquesta plaça.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?