Esports

El Benissa intentarà donar la sorpresa davant el líder Torrellano

El Benissa té un partit complicat en aquesta jornada ja que rep el Torrellano, líder de la categoria. L’equip de José Luis Canari intentarà donar la sorpresa i vèncer l’únic equip que de moment ho ha guanyat tot.

El Benissa després de dues derrotes consecutives, l’última a casa la passada jornada, intentarà que en aquesta ocasió els punts es queden al seu camp. No serà tasca fàcil per als benissencs ja que reben el líder Torrellano. Per a assolir el seu objectiu no hauran de cometre fisures en defensa, no deixar que el seu rival jugue a plaer en el centre del camp i en atac aprofitar al màxim les seues oportunitats.

El Torrellano és el líder i l’únic equip de la categoria que compta els seus partits per victòries: quatre de quatre. És un dels màxims favorits per a jugar la promoció d’ascens a tercera divisió i així retornar a la categoria que va perdre la passada temporada. Afronta aquest encontre després de vèncer sense problemes el Redovà per 2-0 i amb la intenció de sumar el seu cinquè triomf.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?