Esports

Benissa celebra l’Any de l’esport amb 14 proves durant el 2022

“Mai abans s’havia fet un esforç tan determinant per l’esport a Benissa”, així ho ha reconegut el batle, Arturo Poquet, en la roda de premsa celebrada aquest mateix matí a Les Cases del Batle en la qual s’han presentat les 14 proves esportives que tindran lloc al llarg de l’any. I és que, segons ha declarat el batle, “no sols estem invertint en infraestructures, també estem desenvolupant una tasca fonamental de treball en els despatxos que ens permetrà atraure tornejos i campionats d’àmbit estatal i internacional”.

Golf, natació, pilota valenciana, futbol, ciclisme de muntanya, atletisme, karate, domatge clàssic, trail i triatló són les diferents modalitats de les quals es podrà gaudir a Benissa durant el 2022 en un calendari que començarà a finals de gener amb la Costa Blanca Bike Race i finalitzarà el mes de desembre amb el Trofeu de Pilota Vila de Benissa.

Les restants proves anunciades són la Perimetral, el Campionat Autonòmic de Karate, la Marxa BTT Vila de Beniss, el Trofeu CN Les Bassetes, el Concurs de Domatge Clàssic Autonòmic, la I International Cup, la Cursa Vila de Benissa, l’Open BTT-XCO, la travessia EntreCales Benissa, el Torneig de golf La Marina de Ifach, l’Open Fotosub GEAS i la Benissatlón.

El regidor d’Esports, Adrian Cabrera, ha tornat a fer referència a la necessitat d’entendre l’esport com una inversió social transversal a totes les àrees de l’ajuntament. A més, ha recordat que en el cas de Benissa s’està traduint també en noves instal·lacions com és el camp de futbol 8 que estarà disponible el mes que ve, el canvi en la gespa de l’estadi municipal i la pista d’atletisme que, amb algun lleu retard, arribarà abans d’acabar la legislatura. Per a tancar la seua intervenció Cabrera ha declarat sentir-se molt satisfet amb la seua tasca, concloent que “el projecte Benissa Activa és la millor manera que he trobat de tornar a l’esport del meu poble tot el que ell m’ha donat a mi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?