Esports

Open BTT-XCO Vila de Benissa els dies 12 i 13 de juny

Presentació de l'Open BTT-XCO Vila de Benissa
Presentació de l’Open BTT-XCO Vila de Benissa

L’Ajuntament de Benissa i el Club Ciclista El Fenoll han presentat l’Open BTT-XCO Vila de Benissa que se celebrarà els dies 12 i 13 de juny. Bill Bolufer, President del Club, ha destacat l’esforç que ha hagut de realitzar la seua organització durant els dos últims anys perquè la Federació Valenciana de Ciclisme els permeta celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques.

Aquesta carrera és una de les quatre proves que es realitzaran durant el 2021, per la qual cosa la seua rellevància serà encara major si cap. Segons ha manifestat el mateix Bolufer, “es tracta d’un circuit circular que es desenvoluparà per tot el poble tant en àrees urbanes com rurals”. A més, ha afegit que “la modalitat XCO és una tipologia molt explosiva i divertida que agradarà molt a la gent”.
Per part seua, el batle Arturo Poquet ha volgut animar la ciutadania de Benissa perquè gaudisca de la carrera. A més, ha agraït el treball del Fenoll, destacant que “es tracta de la primera edició d’un esdeveniment esportiu molt important que ha vingut per a quedar-se”.

Adrián Cabrera, regidor d’Esports, que no ha pogut assistir a la presentació, ha declarat que aquesta Open BTT “forma part de l’estratègia de col·laboració que estem desenvolupant des de l’eix ‘Benissa Activa'”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?