Esports

Benissa acollirà el Campionat d’Espanya de Hobie Cat 16 del 4 al 6 de novembre

Cartell del campionat
Cartell del campionat

El Club Nàutic Les Bassetes, per delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, amb la Federació de Vela Valenciana, la Secretaria Estatal de la Classe Catamarà i en col·laboració amb la delegació d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, organitza del 4 al 6 de novembre el Campionat d’Espanya de la classe Hobie Cat 16, una modalitat de competició en la qual totes les embarcacions són pràcticament idèntiques i on la diferència competitiva s’amaga darrere dels possibles ajustos tècnics que els participants puguen aportar a l’embarcació.

La regata es regirà per les regles definides en el Reglament de Vela de World Sailing 2021-2024, les de la classe catamarà, les de Hobie, la RRV, el reglament de competició i les instruccions de regata.

Els drets d’inscripció s’estableixen en 50 € realitzant preinscripció abans del 1r de novembre, sent la data límit d’inscripcions el 3 de novembre. Segons declaren des del Club Nàutic Les Bassetes, està prevista la participació de prop de vint esportistes vinguts de tots els punts del territori estatal.

El regidor d’Esports, Adrian Cabrera, encara amb la ressaca després de l’èxit de la Benissatló del passat cap de setmana, ha reconegut l’immens esforç que està fent l’ajuntament per a atraure tot tipus de proves i modalitats esportives al poble, declarant que “Benissa és una locomotora esportiva d’alta velocitat que no té intenció de frenar la marxa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?