Esports

Benissa acollirà el 1r Trail Camp del 13 al 15 de setembre

Logo del 1r Trail Camp de Benissa
Logo del 1r Trail Camp de Benissa

Del 13 al 15 de setembre se celebrarà al poble el “1r Trail Camp Vila de Benissa”. El primer campament d’entrenament per a corredors de muntanya que té lloc a la província d’Alacant, on alguns dels millors ultrafondistes de l’Estat Espanyol conviuran i compartiran la seua experiència amb els corredors populars que ho desitgen. Aquest esdeveniment naix com un gran desafiament esportiu, 50km de trail running pels ultrafondistes i 15 km pels amateurs però sense la pressió d’una competició.

També sorgeix amb la intenció d’assessorar a tots aquells corredors que estiguen preparant una cursa de muntanya o un ultra trail, o simplement vulguen millorar el seu rendiment.

Durant els tres dies es realitzaran entrenaments adaptats a les exigències dels corredors, es dividirà els corredors en grups segons el nivell de cadascú. L’equip tècnic i corredors d’elit resoldran qualsevol dubte i donaran consells tècnics sobre entrenament o competició durant la seua realització. També es podran provar diferents materials tècnics (pulsímetres…), així com suplementació esportiva durant tot el campus.

Els interessats poden trobar més informació i fer les inscripcions de de la web del 1r Trail Camp de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?