Economia

Organitzen un café empresarial per a explicar els avantatges de pertànyer a la Cambra de comerç

Logo de la Cambra de Comerç d'Alacant
Logo de la Cambra de Comerç d'Alacant

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’AFIC-CREAMA i la Cambra de Comerç d’Alacant, han organitzat una nova sessió formativa dirigida als empresaris de Benissa i la comarca de la Marina Alta.

Aquesta acció consistirà en un café empresarial que es farà dimecres que ve, 16 de maig, i en el qual es tindrà l’ocasió de posar en comú experiències i conversar sobre “Els Avantatges de pertànyer a la Cambra de Comerç”. Aquest esdeveniment començarà a les 15.00 i acabarà a les 17.00, i tindrà lloc en el Bar Restaurant La Cultural, al carrer Puríssima, 28.

El “café empresarial” s’emmarca en un entorn distès, en el transcurs d’un café havent dinat, i comptarà amb la conferència d’experts reconeguts i el posterior col·loqui que pretén compartir experiències entre les empreses i tècnics assistents.

Aquesta acció va dirigida a tots els empresaris que vulguen conèixer els nous serveis que els podrà oferir la Cambra amb la finalitat de contribuir a dinamitzar la seua activitat.

Per a participar en aquesta jornada caldrà confirmar la seua assistència cridant a l’Agència de Desenvolupament Local, Creama Benissa al telèfon 965732100 o enviant un correu electrònic a jribes@creama.org.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?