Economia

L’estat inclou als pressupostos la variant de Benissa

En Benissa la notícia de la inclusió en els pressupostos de la variant de la N-332 al seu pas pel municipi ha produït satisfacció. El batle, Juan Bautista Roselló, va manifestar ahir pel que fa a la previsió de 10 milions d’euros per als propers anys per a les obres del desviament que “fem una valoració totalment positiva perquè és una de les infraestructures que ha dut un procés lent però efectiu”. La variant de la N-332 “condiciona el futur benestar de Benissa des de diversos punts de vista com el mediambiental, el de la seguretat vial, i el dels punts negres, en ser una de les carreteres més perilloses”.

Per la seua banda, el portaveu del grup socialista, Vicent Cabrera, va assenyalar que “en aquest cas, és el que preteníem” i es congratulà que “el que no ha aconseguit el PP en huit anys ha estat possible gràcies al govern socialista de l’Estat” encara que va apuntar també que “no facen com els altres i destinen una partida però deixen l’obra sense executar”.

Ronda Nord

Pel que fa a la urgència de la polèmica Ronda Nord de Benissa adjudicada a una empresa vinculada a la família de l’actual Conseller d’agricultura, Juan Cotino, el primer edil de Benissa va asseverar que “una cosa no ha de veure amb l’altra”. Va afegir a més el batle del PP que “la Ronda Nord és un bulevard urbà per a la descongestió i connexió dels barris que actualment estan molt mal comunicats”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?