Economia

Els joves socialistes creuen que la fira perjudica els comerços

Les Joventuts Socialistes (JJSS) de Benissa van mostrar ahir, mitjançant un comunicat, el seu malestar per la situació que segons ells es genera amb la instal·lació de la fira d’atraccions de la Fira i Porrat i que perjudica els comerços del centre urbà. Per als joves socialistes “el muntatge de la fira d’atraccions en ple centre col·lapsa durant més de tres setmanes gairebé el 95% de les places d’aparcament del centre i afecta directament, no només als negocis del centre”, van especificar, “sinó que també als dels carrers més pròxims”, van afegir. En total són uns 20 negocis els que es troben afectats per la situació.

Segons va explicar el portaveu de les Joventuts Socialistes de Benissa, Ramon Ivars, la fira d’atraccions “només compta amb 5 atraccions, quatre d’elles dedicades a menors de 10 anys i una sola per als més majors” a més “amb uns preus de 2,50 euros per un viatge de tres minuts escassos”. D’aquesta manera, el teòric punt de diversió s’ha convertit segons les JJSS “en una fira reiterativa, avorrida i cara”.

Així les coses, els joves socialistes aposten per un canvi d’ubicació perquè “els comerços afectats almenys durant els dies laborables puguen treballar amb tranquil·litat i on les atraccions puguen diversificar-se i ampliar-se”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?