Economia

El Consell aporta 6500 euros per a activar el sector turístic

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Benissa per a la realització d’un pla estratègic de turisme per al municipi de la costa llevantina.

Amb aquest objectiu, la Conselleria de turisme mitjançant l’Agència valenciana de turisme aportarà 6.500 euros de subvenció. Amb aquests diners es realitzarà un pla estratègic de turisme del municipi que té com a objectiu la planificació dels recursos turístics per a aconseguir una millora en la gestió que permeta un augment en la competitivitat i en la sostenibilitat.

Concretament, aquest pla estratègic pretén activar econòmicament el sector turístic i comercial del municipi així com la creació d’ocupació mitjançant la redacció d’un document que puga servir de base metodològica per a gestionar l’activitat turística de forma efectiva, racional i adaptada a les noves pautes del mercat en l’horitzó de l’any 2010.

Entre els objectius perseguits per la conselleria cal citar el reconeixement de l’activitat turística com a motor econòmic de la localitat, el foment de la creació de places hoteleres i la regulació de l’oferta, la creació d’un sistema de gestió turística, la desestacionalització i la diversificació i la creació d’oferta complementària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?