Economia

El batle campista critica el repartiment d’ajudes de Ripoll

Les reaccions a la purga del president de la Diputació d’Alacant, el zaplanista José Joaquín Ripoll, als ajuntaments de color*campista de la comarca en el repartiment de subvencions de l’organisme provincial no s’han fet esperar. En el marc de la crisi dins del PP, dos dels municipis afectats per la discriminació a la Marina Alta han estat Benissa i Teulada.

En aquest sentit, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va manifestar ahir que “s’ha quedat fora dels pressupostos de la diputació per a aquest any la renovació de la xarxa de sanejament del barri de Sant Nicolau”. Un projecte que costarà 355.154 euros i que ha quedat exclòs.

Pel que fa a aquest tema, el batle benissenc va assenyalar que “és un projecte molt important per al municipi i buscarem el finançament en la Generalitat o on siga”. Així, Juan Bautista Roselló va considerar que “seria inacceptable que la diputació ens haguera discriminat, no es pot permetre” afegint que és “incomprensible que una vinculació política marque la distribució de les inversions locals”.

No obstant això, Juan Bautista Roselló també va voler recalcar que la polèmica rehabilitació del Taller d’Ivars “sí que compta amb una important línia de subvenció en un programa cobert fins a 2008”.

Per la seua banda, el batle de Teulada, José Císcar, va declarar ahir que “efectivament nosaltres tenim obres que depenen de les subvencions de la Diputació d’Alacant” encara que va agregar a continuació que “de moment no tenim confirmació de si ens les han aprovat o, per contra, ens les han denegat”.

Els projectes de Teulada que depenen de les ajudes de l’organisme provincial que presideix el zaplanista José Joaquín Ripoll són, d’una banda, l’ampliació dels contenidors soterrats i, d’altra banda, la construcció de l’aparcament del polígon industrial.

A més dels ajuntaments de Teulada i de Benissa altres municipis de les comarques d’Alacant perjudicats per la lluita dins del PP han estat Oriola, Torrevella i Novelda els batles del qual s’han alineat clarament amb el costat del president dels populars valencians i de la Generalitat, Francisco Camps. En canvi, altres localitats amb governs amb clar color zaplanista sí que han rebut sucoses subvencions. És el cas, per exemple, de Calp.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?