Cultura

HIPOPÓTAmA, la nova obra de teatre de Petricor Arts. Has de vindre a veure-la

Cartell de l'obra HIPOPÓTAmA

La Petricor Arts, el projecte teatral autogestionat encapçalat per Inma Rodríguez i Nydia Crespo, ja ha revelat la seua proposta per a aquest estiu: HIPOPÓTAmA.

HIPOTÓTAmA és un entramat de testimonis (audiovisuals i en directe) de les persones de la vida de Brenda. HIPOTÓTAmA ens pregunta QUI SOM? HIPOTÓTAmA sap que això sols es pot respondre des d’un punt de vista alhora: El de la persona que ens mira, en base al que som per a ella i el que li hem fet sentir.

Brenda celebra una festa d’aniversari molt especial. Ha convidat a totes les persones estimades de la seua vida. Tots aquests vincles, alguns del passat, altres de l’actualitat, han rebut una carta personal d’invitació.

HIPOPÓTAmA veurà la llum el pròxim divendres 5 de juliol i fins al 14 de juliol el públic podrà escollir entre un total de 18 sessions. Aquestes 18 funcions, repartides entre el divendres, dissabte i diumenge, busquen complir, a més, l’objectiu de l’autogestió, treballant sense la certesa de la cobertura de despeses, però confiant plenament en la potència i qualitat tant del projecte, així com del producte cultural que s’hi ha produït.

Les entrades ja estan a la venda per un preu de 18€ en la taquilla online https://lapetricorarts.com/eventos/

Les funcions tindran lloc a la Sala Petricor Arts (Av. País Valencià, 226) i tenen una durada de 75 minuts amb horaris a les 18h, 20h i 22h.

Dos recorreguts escènics

La proposta HIPOPÓTAmA compta amb 2 recorreguts escènics diferents en cada una de les funcions: ROIG I VERD. En cadascun dels recorreguts el públic podrà descobrir uns personatges diferents. Important tenir-ho en compte a l’hora de comprar les entrades:

  • Si et fa igual pots escollir qualsevol dels 2 recorreguts.
  • Si tens molta curiositat vine a dos funcions i en cadascuna tria un recorregut diferent.
  • Si vols veure una actriu o actor en específic, mira bé el següent llistat i escull el cap de setmana i el recorregut del color on aquesta aparega:

5·6·7 JULIOL
ELENC RECORREGUT ROIG: Carmen Chacon · Marta Yanci · Xaro Mengual
ELENC RECORREGUT VERD: Iván Torrecuadrada · Vrajes Fornos · Xaro Mengual
ELENC COMPARTIT TANT EN RECORREGUT ROIG COM EN RECORREGUT VERD: Àngels Oliver · Aroa Gregori · Aureli Rodríguez · Cathy Figueiredo · Damián Jaimovich · Estefanía Alavés · Eva Telechea · Francesc Barberá · Maria Montesinos · Maria Moreno · Nerea Miravet · Pablo Caulin · Vicen Mayans

12·13·14 JULIOL
ELENC RECORREGUT ROIG: Carmen Chacon · Raquel Navarro · Xaro Mengual
ELENC RECORREGUT VERD: Iván Torrecuadrada · Vrajes Fornos · Xaro Mengual
ELENC COMPARTIT TANT EN RECORREGUT ROIG COM EN RECORREGUT VERD: Aisha Mancheño · Àngels Oliver · Aureli Rodríguez · Cathy Figueiredo · Damián Jaimovich · Estefanía Alavés · Eva Telechea · Francesc Barberá · Jara Marquez · Maria Montesinos · Maria Moreno · Nerea Miravet · Pablo Caulin

FICHA TÈCNICA ARTÍSTICA

Producció i Direcció: Inma Rodríguez i Nydia Crespo
Audiovisuals: Pablo Caulin
Classificacions: Teatre, Thriller, Presencial, Adultxs
Idioma: Teatre en valencià/castellano


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?