Cultura

Comença la nova temporada de l’Escola Municipal de Teatre amb novetats per als joves

Presentació de la temporada 2011-2012 de l'Escola Municipal de Teatre
Presentació de la temporada de l'Escola Municipal de Teatre

La regidora de Cultura, Pepa Martí, el regidor de Joventut, Jorge Ivars i els representants de Xinglot Teatre, Cèsar Monzonís i Rebeca Mut, han presentat el nou curs de l’Escola Municipal de Teatre que començarà ara a l’octubre.

Martí ha assenyalat l’interés del departament de Cultura per continuar amb aquest projecte consolidat, que va néixer fa tres anys, i al qual s’ha anat incorporant més gent, atenent les necessitats i inquietuds de formació teatral de la població.

S’ha confiat de nou en l’associació Xinglot Teatre, formada per grans professionals de la Marina Alta amb experiència des de fa ja quinze anys. A Benissa s’ha aconseguit consolidar un grup d’uns 15 alumnes, amb els quals s’ha treballat en diferents actuacions i performances al municipi.

Com a novetat, enguany es realitzarà un curs per a joves amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Segons ha comentat el regidor de Joventut, Jorge Ivars, hi havia un buit per als joves d’aquestes edats interessats en el teatre, i s’ha volgut oferir mitjançant l’Escola Municipal de Teatre. Per tant, els cursos es dividiran en dos grups, per als joves de 12 a 16 anys s’impartirà els dimarts de 18.00 a 19.00 i per als adults, també els dimarts, de 19.30 a 21.30. A més, Xinglot Teatre també participarà en alguns contacontes que s’organitzen des de la biblioteca municipal per a públic infantil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?