Cultura

S’obri el període d’inscripció de l’Escola Municipal de Teatre

L’Escola Municipal de Teatre de Benissa (EMTB) obri per segon any el període d’inscripció per al curs 2009-2010. Aquesta iniciativa posada en marxa per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa el curs passat, pretén oferir una formació teatral així com l’impuls de la creació d’un grup de teatre i la col·laboració amb altres associacions ja existents. Durant el mes de setembre, tota la gent interessada, pot adreçar-se al Centre Cultural de Benissa per demanar informació i inscriure’s.

L’experiència del primer any ha estat qualificada de molt positiva per Xavi Tro, regidor de Cultura, i ha destacat la voluntat dels alumnes per aprendre, participar i col·laborar en actes públics i en alguns col·lectius de Benissa. Un total de 18 alumnes han viscut aquesta experiència, de la mà de Cèsar Monzonís i Rebeca Mut, responsables de Xinglot Teatre, encarregats d’impartir les classes.

Concretament, els fruits del seu treball s’han vist en les celebracions del Dia Internacional del Teatre, organitzat per la Regidoria de Cultura, representant la performance “La Caixa dels Sentiments”, el Dia Mundial Sense Tabac, col·laborant amb l’Associació Contra el Càncer de Benissa, i participant en la 1a Ruta “Benissa amb Sabor: Cultura i Tapes”, organitzada per les Regidories de Turisme i de Comerç i Creama. Cal destacar també, que el passat mes de juny es va representar la seua primera obra de teatre al Centre Cultural, “Jo i les meues circumstàncies”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?