Cultura

Primera representació dels alumnes de l’Escola Municipal de Teatre

L’Escola Municipal de Teatre de Benissa presenta, aquest cap de setmana, el seu primer treball per a celebrar el 27 de març, Dia Internacional del Teatre, organitzat per la Regidoria de Cultura. Es tracta de la performance “La Caixa dels Sentiments” que tindrà lloc el dissabte 28 de març a les 12.00, durant la celebració del mercat (C/Sant Josep i C/ Hort de Bordes). Serà la primera vegada que els alumnes d’aquesta escola interpreten en públic una actuació.

Per altra banda, està prevista l’actuació “El Menú de la Crisi”, una obra per a entendre millor l’actualitat, a càrrec de Xinglot Teatre. Serà el mateix dissabte 28 de març a les 00.00 al Pub Codi (C/ Ausiàs March, 6). Aquest activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Cultura i el Pub Codi, amb l’objectiu d’impulsar una representació teatral diferent -el conegut café teatre- dins de la programació del Dia Internacional del Teatre.

El regidor del Cultura, Xavi Tro, s’ha mostrat molt satisfet perquè un dels compromisos que va adquirir amb la ciutadania al juny, era crear una Escola Municipal de Teatre a Benissa. Aquest és un projecte que ara ja és una realitat amb 15 alumnes que aprenen, des d’octubre, setmana rere setmana, com moure’s millor en un disciplina artística tan participativa amb el públic com és el teatre.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?