Cultura

Reobertura de la secció infantil i juvenil de la biblioteca.

Divendres passat 10 de novembre va tenir lloc la reobertura de la nova secció infantil i juvenil de la Biblioteca Pública Bernat Capó de Benissa. A l’acte van acudir membres de la corporació local, responsables i professors dels col·legis públics de primària Manuel Bru i Pare Melcior i xiquets del municipi entre altres assistents. Amb motiu d’aquesta reobertura, la Regidoria de Cultura ha organitzat activitats al voltant dels llibres i la lectura a les quals acudiran els xiquets dels dos col·legis públics de primària del municipi en horari escolar.

Les millores realitzades en la nova secció han suposat la col·locació de mobiliari de colors vius i formes divertides, adaptat tant per a xiquets en edat infantil com juvenil, la col·locació d’una porta que aïlla la sala perquè els menuts puguen estar a pler, prestatgeries de diferents grandàries per a fer-les accessibles a xiquets de totes les edats i altures i elements decoratius per a fer-los més atractiva la lectura.

L’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, va comentar que el principal motiu de les accions portades a terme és “incentivar als xiquets des d’edats molt primerenques perquè creen hàbits favorables cap a la lectura ja que un llibre és un element molt important que els ajudarà a anar coneixent el món que els envolta”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?