Cultura

Multitudinària inauguració del Centre d’art Taller d’Ivars

El dissabte passat es va celebrar a Benissa a les 19.30 el tan esperat acte d’inauguració del “Centre d’Art Taller d’Ivars”, que va comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. José Joaquín Ripoll Serrano, president de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, que juntament amb el batle de Benissa, Juan Bta. Roselló, va ser l’encarregat de descobrir la placa que immortalitzarà el moment.

Després de l’acte d’inauguració, que es va desenvolupar davant més de 400 espectadors, que van contemplar sorpresos la magnitud dels treballs realitzats en l’antiga fàbrica de mobles, els assistents van poder gaudir del concert celebrat en honor a Santa Cecília, a càrrec de la Societat Lírica i Musical de Benissa, que va estrenar l’obra “Esguards, composició per a banda i soprano” composta per a l’ocasió pel que ha sigut el seu director durant 20 anys, Javier Santacreu. Després del concert es va realitzar un càlid homenatge al compositor, amb motiu del seu comiat de la direcció del col·lectiu i tot seguit, es va servir un àpat.

El projecte de rehabilitació ha sigut redactat per l’arquitecte local Pascual Giner i executat per l’empresa Construcciones Villegas S.L., comptant amb un pressupost de més d’un milió d’euros, subvencionat en un 60% per la Diputació Provincial d’Alacant. Des d’avui, Benissa comptarà amb un dels centres polivalents més impressionants i de majors dimensions de la comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?