Cultura

L’OMA commemora el 250 aniversari de Mozart amb un programa musical exquisit

L’OMA ha programat una sèrie de concerts per a commemorar el 250 aniversari del naixement de Mozart. Així ho ha afirmat el director d’aquesta orquestra, Francisco Estévez, que ha presentat el programa musical que s’ha preparat, acompanyat per la Regidora de Cultura de Benissa, Maria Llopis.

Aquesta sèrie de concerts se celebraran al Verger, el dia 25 de març a les 20h a l’Auditori de l’Associació musical El Verger; el dia 31 de març a les 21h a l’església de Sant Bertomeu de Xàbia; el dia 1 d’abril a les 20h a la Catedral de Terol i el dia 9 d’abril a les 20.30h al Convent Franciscà de Benissa.

En cadascun d’aquests concerts s’interpretaran dues peces fonamentals del repertori de Mozart, el Concert en La Major per a clarinet i orquestra KV.622 (Allegro-Adagio-Allegro) i la Simfonia en Re Major “Praga” KV.504 (Adagio-Allegro-Andante-Presto). En el concert del Verger, a més, s’interpretarà El Petit Heroi, per a dolçaina i orquestra, de Ferran Ferrando. El director de l’OMA ha justificat l’elecció de les dues primeres obres per ésser de gran envergadura i profunditat dins del repertori de Mozart.

L’Orquestra de la Marina Alta, creada en 1998 pel director d’orquestra, Francesc Estévez, és un grup instrumental els objectius artístics del qual se centren en la interpretació de la música orquestral dels segles XVIII, XIX i XX. L’orquestra compta amb el suport de la Fundació Cultural Baleària Quatre Illes i la MACMA (Mancomunitat Cultural de la Marina Alta).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?