Cultura

L’Ajuntament organitza un seguit d’actes per a commemorar el 9 d’Octubre

El Regidor de Cultura i Normalització Lingüística, Xavi Tro ha presentat la programació que s’ha preparat per a commemorar el 9 d’octubre. Segons ha remarcat, enguany es portarà a terme un programa un poc més especial i ambiciós degut al fet que és el 800 aniversari del naixement de Jaume I. A més s’han preparat espectacles i actes per a tots els públics. Cal destacar, també, que el dia 3 s’inaugura una exposició de l’artista local Quico Torres, titulada “Quico Torres: 25 anys d’art”.

Com a novetat, en la lectura publica del “Tirant Lo Blanc”, que tindrà lloc el dia 6 a les 20.00 en la Seu Universitària, s’ha convidat als alumnes dels cursos de Valencià que s’imparteixen des de la Regidoria de Normalització Lingüística, a llegir fragments de l’obra.

A continuació es detallen les activitats programades de l’1 al 6 d’octubre:

– Conferència: “Quico Torres: l’expressió en les seues mans”, a càrrec d’Anna Sarrión Alcantarilla. Dia 1 d’octubre a les 20.00 en la Seu Universitària. A continuació, inauguració de Mostra “d’esbossos de l’escultor Quico Torres”.

– Presentació Literària dels Premis 25 d’abril Vila de Benissa 2008. Dia 2 d’octubre a les 20.00 al Centre Cultural.

– Inauguració de l’Exposició d’Escultura “Quico Torres: 25 anys d’art”. Dia 1 d’octubre a les 20.00 al Centre d’Art Taller d’Ivars.

– Jocs Infantils al Pati de l’Escola Pública Pare Melchor, de “Gargot de joc”. Dia 4 d’octubre de 10.30 a 13.30.

– Teatre Adults “Va de Bo!!” de La Dependent. Direcció: Pep Cortés. Donatiu: 5 euros, a benefici de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2009. Dia 4 a les 22.30 al Centre Cultural.

– Concert de música en Valencià amb el cantaor d’albaes i la rondalla “Pep Gimeno-El Botifarra”. Dia 5 d’octubre a les 19.00 al passeig Dolors Piera.

– Lectura Pública del “Tirant Lo Blanc”. Dia 6 d’octubre a les 20.00 a la Seu Universitària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?