Cultura

Una exposició de Quico Torres recordarà la seua trajectòria artística

El Centre d’Art Taller d’Ivars serà l’escenari que acollirà al mes d’octubre una exposició de l’artista local Quico Torres, on es podran admirar les obres que han marcat els 25 anys de la seua trajectòria artística.

Segons ha comentat Torres “fa 17 anys que no expose a Benissa i per a mi és un orgull realitzar aquesta exposició al meu poble. A més, estic molt content de fer-ho al Taller d’Ivars, un lloc on van treballar els meus oncles quan era una fàbrica de fusta, d’on de vegades treia materials que utilitzava per a les meues obres”.

L’exposició estarà composta per unes 70 obres, algunes d’elles en mans de col·leccions particulars i que seran exposades per primera vegada. Es podran contemplar escultures de les dues etapes que ha viscut Quico Torres, una primera en què prevalia la improvisació i els materials com la fusta i la pedra, i una segona etapa en què destaca una obra més arquitectònica i més urbana.

En aquesta mostra participa, a més, la Seu Universitària, on se situaran els esbossos i plànols de les obres i es realitzarà una conferència per part d’Ana María Sarrió, que repassarà la biografia de l’artista.

Tot això serà a partir del 2 d’octubre. També es prepararà un catàleg de l’exposició, que quedarà com un record d’aquest gran esdeveniment cultural del 2008.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?