Cultura

L’Ajuntament compra un projector digital per al cinema municipal

Cinema (fotografia del flickr de splorp)
Cinema (fotografia del flickr de splorp)

L’Ajuntament de Benissa ha adquirit un projector de cinema digital, la qual cosa permetrà una programació més actualitzada i àmplia, ja que el ventall de pel·lícules que es podran adquirir serà major, a causa de les escasses còpies que es distribueixen en format de bobines de 35 mm, el format en el qual es projectaven fins ara.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha explicat que “aquesta inversió dotarà al cinema municipal d’un equip digital que millorarà sens dubte l’oferta de pel·lícules, donant l’oportunitat de portar a Benissa pel·lícules de màxima actualitat i la possibilitat de projectar-les en diferents idiomes (V.O, subtitulades, Català, Anglés, etc.”. A més, aquest nou format també permetrà accedir a altres productes, ampliant l’oferta cultural, com òperes, musicals, teatres o visites a museus, tant en directe com en diferit.

El batle, Juan Bautista Roselló, també ha mostrat la seua satisfacció per aquesta nova inversió, la qual cosa repercutirà en una millora qualitativa i l’obertura a noves possibilitats. També ha declarat que el resultat que està tenint el cinema municipal a Benissa és molt satisfactori.

Aquest cap de setmana que ve ja es podrà gaudir de la imatge digital al cinema de Benissa, amb la pel·lícula “Cinquenta sombras de Grey”, una pel·lícula amb gran èxit de taquilla, i que comptarà amb sessió addicional el divendres a les 22.30h, a més de la sessions habituals que són els dissabtes a les 19 i 22 hores i diumenges a les 18.00 i 21.00.

La cartellera del mes de març es completa amb les pel·lícules “La Isla Mínima” (14 i 15 de març), “El Francotirador” (21 i 22 de març) i “Bob Esponja, un heroe fuera del agua” (28 i 29 de març).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?