Cultura

El cinema municipal tanca la temporada amb un miler més d’espectadors

La regidora Pepa Martí
La regidora Pepa Martí

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa tanca la temporada de cinema d’hivern amb 3.723 espectadors, la projecció de 23 pel·lícules i un pressupost de 15.775 euros.

Un important nombre de veïns ha pogut gaudir entre els mesos d’octubre i abril d’una oferta cinematogràfica de gran qualitat. S’han projectat les principals pel·lícules de la temporada, moltes d’elles guanyadores dels premis Oscar: Argo, La Vida de Pi, El lado bueno de las cosas, Lincoln o Skyfall ; o els Goya: Lo imposible.

Per la seua banda, el públic infantil ha tingut la seua programació especial amb una projecció mensual en horari de vesprada amb pel·lícules com Brave, Tadeo Jones, Hotel Transilvania, etc.

El cinema espanyol també ha estat molt present i hem pogut gaudir de El Cuerpo, Todo es silencio o Los Amantes Pasajeros, per posar alguns exemples.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha mostrat la seua satisfacció per l’important increment d’espectadors respecte els anys anteriors, quasi 1.000 persones més, per haver pogut mantindre els preus reduïts de les entrades a 4 euros i per la bona acollida que ha tingut la programació de pel·lícules infantils.

En aquest moment, el departament de Cultura ja està treballant amb l’elecció de les pel·lícules que es projectaran a l’aire lliure aquest estiu, tant a la platja de la Fustera com a la plaça Germans Ivars, i de les quals s’informarà pròximament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?