Cultura

Comença la temporada del cinema municipal de Benissa

Cartellera del cinema municipal de Benissa per al mes d'octubre
Cartellera del cinema municipal de Benissa

Benissa obri la temporada de cinema municipal aquest mes d’octubre, concretament el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre amb la pel·lícula “El Llanero Solitario” i el 26 i 27 d’octubre amb el film “La Gran Família Española”. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Pepa Martí, que convida el veïns de Benissa i dels pobles dels voltants a gaudir de pel·lícules d’estrena prop de casa i a preus econòmics. Com cada tardor, i després del descans estiuenc, en el qual s’han desenvolupat amb èxit les projeccions del cinema al carrer i cinema a la mar, la sala d’actes del Centre Cultural es prepara per a oferir dues sessions els dissabtes (a les 19 i 22 h) i dues els diumenges (18 i 21 h).

El cinema municipal va començar la seua marxa fa algus anys amb la intenció d’oferir una possibilitat d’oci sense haver d’eixir de Benissa. Ara en aquests temps de crisis, a més, es converteix en una alternativa que permet gaudir d’una bona pel·lícula sense haver de desplaçar-se amb cotxe i amb un preu atractiu, només 4 euros.

L’Ajuntament de Benissa està fent un important esforç per a mantindre aquesta activitat i per a apropar el cinema als seus veïns. Benissa és una de les poques localitats de la comarca que compten amb un cinema municipal. L’any passat van ser quasi 4.000 persones les que van acudir al Centre Cultural per a veure alguna de les 23 pel·lícules que es van projectar.

Segons paraules de Pepa Martí, regidora de l’àrea, “és important que el cinema es contemple com una activitat d’oci interessant dins de l’agenda del cap de setmana. S’està oferint una programació de qualitat, amb pel·lícules d’estrena i de gèneres molt variats”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?