Cultura

La Societat Lírica i Musical de Benissa inicia l’esperada celebració de Santa Cecília el dissabte 20 de novembre

Cartell d'activitats de Santa Cecília 2021
Cartell d’activitats de Santa Cecília 2021

Tal com s’han presentat les activitats els anys anteriors, la Societat Lírica i Musical de Benissa opta per dur a terme els concerts dels dos últims caps de setmana d’aquest mes en espais diferents a conseqüència de les dificultats amb l’aforament. Per consegüent, el concert de la Bandeta serà executat al Centre d’Art Taller d’Ivars de Benissa, mentre que el de la Banda, a l’Auditori Teulada Moraira. Si bé aquesta decisió va atemorir els músics a l’inici, queda patent que aquest ímpetu no ha sigut un impediment per al públic a causa de la càlida rebuda que aquest sempre els ha brindat.

Així doncs, Santa Cecília quedarà inaugurada el dissabte 20 de novembre a les 19.30 h amb el concert de la Bandeta, dirigit, com de costum, per Javier Santacreu al Centre d’Art Taller d’Ivars. S’ha convertit en una tradició que els músics novells siguen els capdavanters d’aquesta festivitat, i és que contínuament són capaços de demostrar que, a través de la seua perseverança i dedicació, el futur de la Banda de Benissa serà més que favorable. En acabar, els músics vos conviden a gaudir de la nit d’albaes, la qual començarà a les 22.30 h al Creama (C. Escoto, núm. 72), per tal d’enaltir el paper de la música popular mentre reben les noves incorporacions. L’endemà la Banda de Benissa es reunirà a les 11 h amb motiu de la recollida dels nous músics de la societat, sent aquest un dels actes més emotius de la festivitat.

Una vegada acabat el primer cap de setmana de Santa Cecília, el segon iniciarà amb el concert Recomposicions asimptomàtiques de la Banda de Benissa. Sota la batuta de Miguel Àngel Grau, serà producte de l’afany que els membres han demostrat durant aquests mesos de preparació. L’actuació tindrà lloc el dissabte 27 a les 19 h a l’Auditori Teulada Moraira i, per tant, per a accedir-hi serà imprescindible una entrada; els socis i les sòcies de l’agrupació gaudiran d’un 100% de descompte i, a més, de la preferència per a aconseguir-les. Així, aquests podran obtenir fins a dues entrades durant els dies 16 i 17 de novembre de 17 h a 20 h al C. Nou, núm. 7 (antiga oficina de Ferrer Rodríguez e hijos -AXA-). En cas de no pertànyer a la societat, les entrades podran comprar-se amb un import de 5€ a la ubicació esmentada el dia 18 de 17 h a 20 h. Si qualsevol espectador no pot recollir les entrades de manera presencial o es troba amb algun problema, aquest pot posar-se en contacte a través de l’adreça electrònica info@bandadebenissa.org o del telèfon 619 241 093. Després del concert, el diumenge 28 a les 12 h l’agrupació omplirà de música els carrers del poble per tal de recollir les dues famílies cecilianes que enguany representen el paper de totes aquelles persones que cooperen amb la formació i desenvolupament com a músics de la Banda.

Des de la Societat Lírica i Musical de Benissa es vol convidar als nombrosos actes que l’agrupació ha preparat per als dos últims caps de setmana del mes de novembre. Seran, sens dubte, uns dies colpidors a causa de l’eufòria que els membres inevitablement transmeten després de dos anys sense cap celebració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?