Cultura

La Societat Lírica i Musical de Benissa celebrarà l’esperada Santa Cecília d’enguany amb totes les mesures de seguretat

Cartell del Concert de Santa Cecília 2020
Cartell del Concert de Santa Cecília 2020

La banda i la banda juvenil de Benissa ultimen els concerts que conformaran el programa d’actes d’aquesta atípica festivitat de Santa Cecília. Ambdós grups, dirigits per Miguel Ángel Grau Martínez i Javier Santacreu Cabrera respectivament, han multiplicat esforços per a dur endavant les seues activitats.

Com cada any per aquestes dates, s’acosta la festa dels músics i de la música, Santa Cecília. I com la resta d’anys, malgrat la situació adversa que s’està donant en aquest moment, la Societat Lírica i Musical de Benissa continua fent el que més li agrada, continua fent música.

L’entitat musical benissera ha aconseguit adaptar-se per poder dur endavant la seua activitat amb la posada en pràctica de nombroses mesures de seguretat, tant en els assajos com en els concerts, per seguir fent de la música i la cultura un espai segur.

La majoria de les bandes de música d’arreu del País Valencià s’han esforçat per complir amb aquestes mesures i continuar la seua activitat. No obstant això, moltes d’elles s’han vist obligades a aturar l’activitat per motius aliens a la seua responsabilitat i voluntat. És per això que, des del col·lectiu musical benisser i en paraules de la seua presidenta Núria Ivars, es vol traslladar el següent missatge: “No podem desaprofitar l’oportunitat de seguir gaudint de fer música i compartir-la amb el nostre públic. Per la nostra banda i per la resta de bandes que no ho poden fer, a les quals enviem tot el nostre suport i solidaritat.”

El concert de Santa Cecília de la banda, que duu per títol “The great musicals”, serà el 28 de novembre a l’Auditori Teulada Moraira per segon any consecutiu. De ben segur serà un bon moment per evadir-se de la situació actual. D’acord amb el protocol, l’aforament es redueix a la meitat, resultant 310 butaques disponibles. El preu serà de 5 euros i les persones sòcies gaudiran de la gratuïtat de la seua entrada.

Es podran adquirir les entrades al C/ Nou, núm. 7 (antiga oficina de Ferrer Rodríguez e hijos-AXA) en l’horari següent:

  • SOCIS I SÒCIES: dimarts 17 i dimecres 18, de 17 a 20 h.
  • PÚBLIC GENERAL: dijous 19, de 17 a 20.

Pel que fa a la Banda Juvenil, realitzarà el seu concert el 21 de novembre, però a causa de l’aforament reduït del Taller Ivars, les localitats disponibles seran ocupades per les famílies del jovent.

Enguany els actes seran únicament els concerts dels dies 21 i 28 de novembre. L’entitat es veu obligada a ajornar per al pròxim any la seua tradicional nit d’albaes i les diverses cercaviles pel poble, entre altres actes.

Totes les modificacions dutes a terme per part del col·lectiu musical s’han fet amb la finalitat de fer arribar la música a totes les persones que gaudeixen d’escoltar-la. Mentre la Societat Lírica i Musical de Benissa puga assumir les mesures establertes, seguirà fent música, pel seu públic, per la banda i per totes les bandes que no ho poden fer.

Així mateix, l’entitat es reserva el dret a fer les modificacions oportunes per tal de complir amb les normatives que puguen sorgir durant les pròximes setmanes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?