Cultura

La Regidoria de Cultura publica les bases de L’Espai Trobat i L’Espai de Mar

La Regidoria de Cultura ha publicat les bases que regiran la XV Edició de L’ESPAI TROBAT i la III Edició d’ESPAI DE MAR. L’Espai Trobat és una proposta cultural que es porta desenvolupant a Benissa des de 1992, amb l’objectiu d’acostar al públic les noves tendències plàstiques i al mateix temps, ajudar als joves creadors a eixir dels circuits convencionals d’exhibició. Amb l’Espai Trobat, carrers, façanes, finestres o qualsevol racó del centre històric es converteixen en emplaçaments improvisats de l’art a l’aire lliure. Fa un parell d’anys, a més, es va decidir estendre aquesta oferta cultural creant la convocatòria Espai de Mar, que amplia el circuit a la Platja de la Fustera.

En total es triaran 8 intervencions plàstiques per al centre històric i 2 per a la Platja de la Fustera. Cada autor podrà presentar fins a 7 propostes abans del 12 de maig en el Departament de Cultura, 5 per a l’Espai Trobat i 2 per a L’Espai de Mar. El circuit s’inaugurarà el dia 14 de juliol i romandrà fins al 3 de setembre.

Les bases estableixen una ajuda de 1.500 euros per a les despeses d’elaboració i enviament, per a cadascuna de les propostes seleccionades pel jurat. Aquest jurat estarà compost per Nilo Casares (crític d’art), Isabel Bilbao (galerista), Cosme de Barañano (Catedràtic d’Història de l’Art de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández) i com a president el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?