Cultura

Queixes veïnals per la deterioració de les obres de L’Espai Trobat

La mostra artística de L’Espai Trobat de Benissa ha aixecat les queixes entre els veïns del nucli antic del municipi davant els actes de vandalisme que afecten les obres. Els ciutadans li han demanat a la Regidora de cultura en l’Ajuntament de Benissa, Maria Llopis, que pose més interés a mantenir en bones condicions les distintes intervencions que ornamenten el casc històric.

Els veïns afirmen que, des de la primera setmana que va començar l’exposició artística, hi ha algunes obres destrossades i es poden observar desperfectes encara hui com rentadores trencades i sofàs destartalats. Les queixes se centren en el fet que el casc històric s’ha convertit en un abocador.

Una de les intervencions plàstiques més polèmiques és la d’uns supòsits urinaris. Instal·lacions aquestes que els ciutadans han decidit utilitzar i on s’acumula la brutícia. A més, els veïns han mostrat la seua indignació davant les fortes olors que desprenen els polèmics urinaris.

Altres propietaris d’habitatges en la zona es queixen que les obres són incomprensibles per a molts i demanen que la cultura siga “per a tots els públics”.

La mostra L’Espai Trobat de Benissa es va inaugurar a principis de juliol i tancarà aquesta edició diumenge que ve. No obstant, molts altres municipis de la comarca tenen exposicions de característiques semblants en els seus nucli antic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?